Mies etsii tyttöystävää – tapa on tosin hieman erikoinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seuranhaku on nykyaikana helpompaa kuin koskaan, kun voi ottaa suoraan yhteyttä potentiaalisiin ehdokkaisiin puhelinsovellusten avulla. Ennen jouduttiin tyytymään lehtien ilmoituspalstoihin tai etsimään elämänsä rakkautta ravintolan baaritiskiltä.

Reddit
Reddit

Nyt eräs mies on turvautunut vanhanaikaiseen konstiin. Hän on nimittäin kiinnittänyt pitkin New Yorkia lappuja, joissa hän etsii itselleen tyttöystävää. Herra on laittanut ilmoitukseen oman kuvansa ja tekstin, että hän on kyllästynyt sinkkuna elämiseen ja haluaisi saada oikean henkilön elämäänsä. Miehen tempauksesta uutisoi New York Post -lehti.

Mies on taiteilja, ja pitää kaikkia ihmisiä kauniina, eikä erittele etsimäänsä sen tarkemmin. Rakkaudennälkäinen mies on pannut ilmoitukseen myös oman puhelinnumeronsa. Moni romantikko toivoo, että hän löytäisi poikkeuksellisen keinonsa avulla elämänsä rakkauden loppuelämää jakamaan. Todennäköisesti osa ihmisistä lähtee kuitenkin pilailemaan hänen kustannuksellaan.