Teatterin kummitus ikuistettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ajoittain verkossa leviää erilaisia videoita, joilla väitetään nähtävän haamuja tai muita yliluonnollisia ilmiöitä. Suomessa niihin on erikoistunut Aavedata. Nyt tällaisia tapauksia on tullut yksi lisää Ison-Britannian suunnalta.

YouTube
YouTube

Brooksiden teatterin mukaan heidän tiloissaan tallennetulla valvontakameravideolla on nähtävissä aaveiden tekosia. Teatterinjohtaja Jai Sepple kertoi Metro-lehdelle, että hän päätti tarkastaa teatterin valvontakameroiden nauhat huomattuaan, että yön aikana tavarat olivat vaihtaneet paikkaa. Mies ei ollut uskoa silmiään nähtyään nauhalta, että tuoli ja pöytä liikkuivat itsestään.

Videolla nähdään tuoli, joka liikahtaa taaksepäin sekä vasemmassa alanurkassa oleva pöytä, joka liikkuu hieman alkuperäisestä paikastaan. Metro kuitenkin uutisoi, että teattterissa esiintyy tänä viikonloppuna meedio. Moni onkin epäillyt, että yllättävä haamuhavainto on osa tapahtuman mainostamista.