Tyttären hiukset nutturalle – isän tyyli ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isät osaavat ottaa yleensä jälkikasvunsa kanssa hieman rennommin kuin äidit. Etenkin tyttölasten kanssa isukit saattavat joutua tilanteisiin, joista ei ole ennen kuullutkaan. Eräs mies on nyt keksinyt oivan tavan panna hänen tyttärensä hiukset nutturalle.

YouTube
YouTube

Miesten tapana on keksiä aina toiminnoille nopeampi tai helpompi tapa. Earl Raglin esittelee netissä, kuinka hän tekee Jordyn-nimiselle tyttärelleen nutturan. Alku toteutetaan samanlaisesti kuin nutturan teossa yleensä ja mies harjaa pikkuneidin hiukset tiukalle poninhännälle.

Sen jälkeen hän kehottaa tytärtään pyörimään piruettien tavoin ympäri. Hiukset pyörittyvät samalla ja mies saa aikaiseksi hienon ja esittelykelpoisen nutturan. Myös Jordyn tuntuu olevan kekseliäästä isästään ylpeä.