Auts, hurjapäistä vesihiihtoa lentokoneen perässä – paljain jaloin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesihiihto saattaa vaikuttaa melko uudelta extreme-lajilta, mutta se on kehitelty Yhdysvalloissa jo 1920-luvulla. Lajin harrastaminen on Suomessa hieman harvinaisempaa, mutta tänä kesänä vesihiihtäjiä on näkynyt veneiden perässä runsaasti myös Suomessa.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla vesihiihto on viety äärimmäisyyksiin. Joukko huimapäätä kiitää veden pinnalla lentokoneen perässä, mutta tavanomaista rajumpaa lajista tekee videolla se, ettei urheilijoiden alla ole lainkaan suksia tai lautaa. Miehet vesihiihtävät paljain jaloin.

Meno näyttää hurjalta ja mukavalta ainakin oman tietokoneen näytön välityksellä, eikä kukaan näytä valittelevan jalkoihin kohdistuvaa kipua. Onnekksemme vesihiihtäjät eivät esittele kameralle jalkapohjiensa kuntoa urheilusuoritusten jälkeen.