Täydellinen vartalo? Transformers-kaunotar upeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan oman uransa lisäksi on-off-suhteestaan toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna, mutta he palasivat sittemmin yhteen.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley nähdään M&S-yhtiön tuoreessa mainoskampanjassa. Kuvankaunis 27-vuotias tähti esittelee mainoskuvissa merkin tuoretta alusvaatemallistoa.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.