Heidi jakoi Instagramissa rohkean topless-kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Amerikansaksalainen vaaleaverikkö työskentelee nykyään Muodin huipulle -sarjan tuomaristossa, mutta tähti poseeraa edelleen toisinaan rohkeissakin kuvissa.

Nyt Heidi Klum on jakanut Instagram-tilillään varsin rohkean kuvan. Otoksessa 41-vuotias mallikaunotar poseeraa yläosattomissa samalla kun Muodin huipulle -tuomarikollega Zac Posen peittää hänen rintansa kädellään. Katso kuva tästä.

Heidi Klum erosi äskettäin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.