Yritti lyödä Justin Bieberiä – Orlando Bloomille esitetään merkkipäivää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksi viime päivien puhutuimmista viihdemaailman uutisista on Ibizalla sijaitsevassa yökerhossa sattunut välikohtaus, jossa näyttelijä Orlando Bloom yritti lyödä poptähti Justin Bieberiä. Muut paikallaolijat hurrasivat Orlandolle, vaikka laulaja onnistui väistämään iskun ja pakeni paikalta.

Orlando Bloomin väkivallanpurkaus on arvatenkin ollut myös useiden kanadalaispopparia inhoavien mieleen. Internetissä on aloitettu jo kansalaisadressi, jossa heinäkuun 29. päivää vaaditaan julistettavaksi kansalliseksi Orlando Bloom -päiväksi.

– 29. heinäkuuta 2014 näyttelijä Orlando Bloom tarjoili koko sivistyneen maailman puolesta nyrkkivoileipää popmusiikin roistolle, Justin Bieberille, adressissa julistetaan.

– Vapaan maailman johtajana sinun täytyy julistaa 29. heinäkuuta kansalliseksi Orlando Bloomia kunnioittavaksi juhlapyhäksi, Yhdysvaltain presidentti Barack Obamalle osoitettu adressi jatkuu.

Adressi on toistaiseksi kerännyt yli 2.200 nimeä, ja lukumäärä lisääntynee vielä. Kuten monet muistavat, tämä ei ole ensimmäinen Justin Bieberiä koskeva kansalaisadressi. Alkuvuodesta nimiä kerättiin adressiin, jossa vaadittiin kanadalaispopparin karkoittamista Yhdysvalloista.

Orlando Bloomin lyöntiyrityksen taustalla on ilmeisesti mustasukkaisuus. Justin Bieberillä ja Orlandon ex-vaimolla, Miranda Kerrillä huhuttiin olevan salasuhde vuonna 2012. Ibizan välikohtauksen jälkeen Justin Bieber on näpäytellyt näyttelijää jakamalla Instagramissa kuvia Mirandasta ja itkevästä Orlando Bloomista.