Festivaalin järjestysmiehet kävivät käsiksi artistiin ja tyttöystävään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina poliisit ovat surmanneet useita viattomia ihmisiä ampumalla ja jopa kuristamalla. Amerikkalaisartisti Blood Orange esiintyi viikonloppuna Lollapalooza-festivaaleilla Yhdysvalloissa, ja hän ilmoitti esiintymislavalla omistavansa keikkansa poliisin käsiin kuolleille ihmisille.

Pian keikan jälkeen artisti joutui odottamattomaan tilanteeseen, josta on nyt noussut kohu. Blood Orange, oikealta nimeltään Devonte Hynes, joutui nimittäin festivaalin järjestysmiesten kohteeksi. Hän kertoi Twitterissä järjestysmiesten ryhtyneen kourimaan hänen tyttöystäväänsä, minkä jälkeen tilanteessa protestoinut artisti kaadettiin järjestysmiesten toimesta väkisin maahan. Hän sai rytäkässä ruhjeita ja mustelmia.

Twitter
Twitter

Lollapalooza-festivaali on toiminut odottamattomasti, sillä se on ryhtynyt poistamaan asiasta Facebook-seinälleen kirjoitettavia viestejä sen sijaan, että se vastaisi niihin. Nyt Blood Orange on ilmoittanut aikovansa nostaa syytteet järjestysmiehiä vastaan. Tapaus on saanut sosiaalisessa mediassa aikaan melkoisen myrskyn, kun tapahtuman järjestäjiltä vaaditaan selitystä välikohtaukselle. Järjestysmiehet väittävät artistin käyneen ensin heidän kimppuunsa, mutta sellaiselle ei ole löytynyt silminnäkijöitä.