Lady Gaga vähäpukeisena lavalla – näyttävä näky

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman poikkitaiteellisinta, mutta samalla menestyneintä artistia etsiessä huomio kiinnittyy ainoastaan yhteen nimeen: Lady Gagaan. Koko naisen kuuluisuuden ajan on paljastettu mielenkiintoisia tietoja myös kulissien takaa.

Huippurikkaalla tähdellä riittää varmasti myös epämääräisiä hännystelijöitä helmoissaan. Nyt

supertähti on saanut erikoisen kunnianosoituksen, sillä Lady Gagan assistentti aikoo kirjoittaa paljastuskirjan supertähden elämästä.

Kirja on nimetty Fame Monsteriksi ja avustaja on kirjoittanut paljastuskirjan julkaisemisesta miljoonan dollarin sopimuksen. Lady Gaga on puolestaan kommentoinut ex-assariaan rahanahneeksi rotaksi, joka yrittää vaan tienata tähden kustannuksella. Gaga sopi aikoinaan O’Neilin kanssaan käymänsä oikeustaistelut suljettujen ovien takana.

– Olen maailmankaikkeuden kuningatar joka päivä. Olen oikeastaan aika ihana niille, jotka tekevät minulle töitä, Lady Gaga kommentoi taannoin.