Odottamattomat julkkisparit – nämäkin ovat olleet yhdessä!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Elokuvateollisuudessa on melko yleistä, että näyttelijät löytävät kumppaninsa samalta alalta. Vuosien varrella Hollywoodissa onkin muodostunut useita niin sanottuja superpareja, jotka koostuvat toinen toistaan menestyneimmistä näyttelijälahjakkuuksista.

Nyt kaikkein erikoisimmat Hollywood-pariskunnat on koottu yhdelle listalle. Mukana ovat esimerkiksi Nicolas Cage ja Brooke Shields. Kaksikko seurusteli vuosina 1987-1988. Myös näyttelijä Ryan Reynolds ja laulaja Alanis Morissette ovat olleet yhdessä.

Carmen Electra ja Simon Cowell taas löivät hynttyyt yhteen lyhyen romanssin merkeissä viime vuonna. Hayden Panettiere ja hänen nykyinen kumppaninsa Wladimir Klitschko ovat nousseet erikoisten parien listalle heidän välisen pituuseron myötä. Näyttelijäkaunotar Panettiere on 153 senttimetriä pitkä, kun Klitschkolta pituutta löytyy 1,98 metrin edestä.

Shia LaBeouf ja laulajatar Rihanna on myös nostettu listalle, vaikka heidän romanssinsa kesti vain yksien treffien ajan. Näyttelijät Macaulay Culkin ja Mila Kunis taas seurustelivat vuosina 2002-2010. Listalta löytyvät myös Justin Timberlake ja Fergie, koomikko Chelsea Handler ja rap-artisti 50 Cent sekä näyttelijä Tom Cruise ja Cher.