Star Trek -tähti kysyi Twitterissä miten NASA voi – sai eeppisen vastauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan maailman suosituimpiin näyttelijöihin lukeutunut William Shatner on niittänyt menestystä niin valkokankaalla kuin televisioruuduissakin. Star Trek -sarjan myötä tähdeksi noussut mies on tehnyt uraa myös artistina, sillä tähti on julkaissut lukuisia spoken word -levyjä.

Nyt Shatner on tiedustellut Twitterissä miten Nasa voi, ja saanut kysymykseensä myös odottamattoman tyylikkään vastauksen.

Twitter
Twitter

Taannoin William Shatner kertoi olevansa harmissaan siitä, ettei hänelle oltu tarjottu roolia uusissa Star Trek -elokuvissa toisin kuin sarjan toiselle veteraaninäyttelijälle, Spockia esittäneelle Leonard Nimoylle. Shatner ilmoitti haluavansa saada osan tulevista elokuvista.

80-vuotias kanadalaissyntyinen William Shatner nousi 1960-luvulla kulttisuosioon esittäessään Star Trek -televisiosarjassa USS Enterprisen kapteeni James T. Kirkin roolia. Hän on kirjoittanut roolistaan seitsemän kirjaa. Sittemmin Shatner on nähty kymmenissä elokuvissa ja yli sadassa televisio-ohjelmassa. Hänen ensimmäinen levytyksensä julkaistiin vuonna 1968, ja yhteensä levyjä on ilmestynyt kuusi.