Conan O’Brienille opetettiin strippariliikkeitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Hollywoodiin syntyneestä, ehkäpä kaikkien aikojen hyvännäköisimmästä parista, kun Sofia Vergara ja Joe Manganiello löysivät toisensa. 37-vuotias Joe Manganiello on tullut suurelle yleisölle tutuksi True Blood -sarjan upeakroppaisena Alcide-ihmissutena.

YouTube
YouTube

Nyt komistus opetti suomalaisten suosikkitelevisiopersoona Conan O’Brienia strippaamaan. Joe Manganiello on äänestetty aikoinaan maailman seksikkäimpien miesten listalle, eikä syyttä, sillä ruskeasilmäinen ja upeakroppainen herra kääntää suvereenisti hameväen katseet. Joe piipahti äskettäin Conan O’Brienin luotsaamassa keskusteluohjelmassa vieraana, ja ohjelman kuvaukset tihkuivat erotiikkaa.

Conan nimittäin pyysi miesnäyttelijää opastamaan häntä naisille annettavan sylitanssin liikkeissä. Manganiello painotti, että liike lähtee lantiosta ja pian herrat keinuttivatkin lantionseutuaan kameroiden edessä. Tumma näyttelijä nähtiin strippari Big Dick Richien roolissa vuonna 2012 ilmestyneessä Magic Mike -elokuvassa.