Koditon sai synttärilahjan – tältä onnen kyyneleet oikeasti näyttävät

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kodittomalle pienikin lahjoitus voi merkitä todella paljon. Amerikkalaisen Rekindle-järjestön edustajat kävelivät äskettäin Chicagon kaduilla jakamassa paikallisille kodittomille reppuja, joissa oli erilaisia vaatteita ja tarvikkeita. Yksi repun saaneista kodittomista oli syntymäpäiväänsä viettänyt Albert.

YouTube
YouTube

Päivänsankari kertoi auttajille, että hän täyttää 66 vuotta. Albertin mukaan hän on jo viimeiset viisi vuotta halunnut päästä elokuviin syntymäpäivänään. Repun antanut auttaja päätti välittömästi toteuttaa kodittoman toiveen. Albertin reaktio saamaansa seteliin on erittäin koskettava. Mies halaa auttajaansa ja itkee onnenkyyneliä. Koditon kiittelee YouTube-videolla miehiä vuolaasti saamastaan syntymäpäivälahjasta.