Levykauppa Äx etsii Erkkiä: ”Olit myymässä 700 LP-levyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vinyylilevyjen suosio on ollut viime aikoina hienoisessa nosteessa, vaikka kyseessä onkin auttamattomasti uuden teknologian jalkoihin jääneestä ääniteformaatista. Musiikin harrastajien ja DJ-ammattilaisten keskuudessa vinyylilevyjen arvostus on kuitenkin yhä edelleen kohdallaan.

Nyt eräs suomalainen alan liike, Levykauppa Äx, hakee julkisesti Erkki-nimistä miestä, joka tarjosi 700 vinyylilevyään myyntiin. Erkin etsintäkuulutus leviää parhaillaan paitsi levykaupan omissa viesteissä myös sosiaalisessa mediassa.

– Olit myymässä meille 700 lp-levyä, mutta ikävä kyllä helpdeskin puhelimessa oli vikaa ja puhelinnumerosi ei tallentunut. Minua jäi asia häiritsemään ja haluaisin nähdä levysi, Levykauppa Äx ilmoittaa.

Levykauppa Äx
Levykauppa Äx