Weekend Festival myytiin ennakkoon loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimpiin musiikkitapahtumiin lukeutuvan Weekend Festivalin liput on myyty loppuun. Näin ollen tapahtuman porteilla ei ole enää myytävänä lippuja. Helsingin Kalasatamassa 15. – 16. elokuuta järjestettävään festivaaliin on tulossa yhteensä 50.000 katsojaa.

Myös Weekend Festivalin jatkobileet Fredan Tivolissa on myyty jo loppuun, mutta esimerkiksi Uggla-yökerhon jatkoille on vielä saatavilla lippuja. Muita jatkotapahtumia Helsingin yökerhoissa on suunnitteilla, ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

Festivaalilla nähdään useita elektronisen tanssimusiikin supernimiä, joista muun muassa Martin Garrix ja Afrojack esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtuman kenties odotetuin vetonaula Deadmau5 tuo paikalle omat mittavat visuaaliset elementtinsä ja soittaa festivaalin viimeisenä esiintyjänä päälavalla lauantaina 16. elokuuta. Lisäksi paikalle saapuu suuri joukko muita maailmantähtiä, kuten Calvin Harris, Hardwell, Afrojack, Knife Party sekä DJ-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike.

Weekend Festival on ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaalialue on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja alueelle pääsee helposti joko metrolla tai bussilla.