Lastensairaalan potilaille ikimuistoinen yllätys – mitä ikkunan taakse ilmestyi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikä voisikaan olla parempi paikka hauskalle käytännön tempaukselle kuin lastensairaala? Nyt erään lastensairaalan pienet asukkaat ovat saaneet ikimuistoisen yllätyksen, kun sairaalan ikkunoita pestiin. Ikkunanpesijät päättivät nimittäin piristää lapsia pukeutumalla naamiaisasuihin.

YouTube
YouTube

Kaikki tietävät, että supersankarit voivat muun muassa kävellä talojen seinillä. Nyt niin onkin tehnyt muun muassa Teräsmies, Hämähäkkimies, Hulk ja Batman pestessään New Yorkissa sijaitsevan New York Presbyterian -lastensairaalan ikkunoita.

Kyseessä oli ikkunanpesijöiden tempaus, jossa he pukeutuivat supersankareiksi ja tervehtivät lapsia ikkunoiden takaa. Lapset olivat luonnollisesti haltioissaan näkemästään ja painoivat kasvonsa ikkunoihin ihastellessaan supersankareita.