Vanhemmilla erikoinen ratkaisu: Näin kolmoset tunnistaa toisistaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lapsien kasvattaminen ei varmasti ole aina helppoa ja yksinkertaista. Osa pääsee kokemaan vanhemmuuden ilot moninkertaisesti esimerkiksi kaksosten tai kolmosten muodossa. Nyt eräiden brittikolmosten vanhemmat ovat kertoneet omasta huikeasta kikastaan.

Karen ja Ian Gilbert kertovat Metrolle, että he ovat lakanneet vauvojensa varpaankynnet, jotta he erottaisivat helpommin kuka lapsista on kukin. Pariskunnan mukaan käytäntö helpottaa arjen pyörittämistä toden teolla. Pienokaisten varpaita ei kuitenkaan lakata aivan millä tahansa väreillä.

Jokainen kolmossiskoista on tunnistettavissa eri värin perusteella. Karenin mukaan kyseessä ei ole mikään muotiin liittyvä ratkaisu, vaan he vain kokevat kynsilakkojen käyttämisen todella kätevänä keinona erottaa pikkuneidit toisistaan. Gilbertit todella ansaitsevat hieman helpotusta tehtäväänsä, sillä pariskunta kertoo lastensa kuluttavan viikossa 120 vaippaa ja 84 maidonvastikepulloa.