Mitkä maisemat! Sofia julkaisi mykistävän bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialainen malli ja näyttelijä Sofia Vergara tunnetaan julkisuudessa erityisesti upeasta ulkonäöstään. Moderni perhe -sarjaa tähdittävä kurvitar erosi äskettäin kihlatustaan liikemies Nick Loebista. Nyt hän on iskenyt uuden miehen rinnalleen.

Nyt 42-vuotias latinokaunotar on ilahduttanut fanejaan uuden seksikkään otoksen kanssa. Sofia Vergara julkaisi Whosay-sivustolla kuvan, jossa hän poseeraa bikinien alaosassa ja pitkäkorkoisissa kengissä uima-altaan äärellä.

– Takaisin töihin, valokuvaukset Los Angelesissa, Sofia Vergara kommentoi kuvaansa.

Sofia osti itselleen hiljattain uuden luksusasunnon. 11 miljoonan arvoisessa talossa on 1.100 neliötä sekä seitsemän makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä Victoria ja David Beckhamin Beverly Hillsin kodista. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi.