Taylor Swift antoi rahaa nälkäiselle fanilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pop- ja country-musiikkia yhdistelevä Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor tunnetaan musiikkinsa lisäksi julkkispoikaystävistään, joihin lukeutuvat muun muassa Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy ja Harry Styles.

Nyt Taylor Swift on osoittanut avokätisyytensä fanejaan kohtaan. Laulajatar törmäsi New Yorkin Central Parkissa syntymäpäiviä viettäneiden nuorten seurueeseen, ja päätyi viettämään heidän kanssaan aikaa. Laulajatar muun muassa poseerasi nuorten kanssa kuvissa.

Varsinainen yllätys tuli kuitenkin siinä vaiheessa, kun syntymäpäiviään viettänyt tyttö kertoi laulajattarelle heidän olevan menossa syömään Chipotle-ravintolaan. Taylor antoi tytölle lahjaksi 90 dollaria, eli noin 67 euroa. Tapaus paljastui seurueessa olleen Alex Garcian käymistä Twitter-keskusteluista.

Kerroimme taannoin, että Swift olisi antanut neitsyytensä Jake Gyllenhaalille, vaikka suunnitteli alunperin säästävänsä tätä ässää hihassaan avioliittoon asti. Hänen laulunsa We Are Never Getting Back Together ja Red perustuvat myös kokemuksiin kyseisen komistuksen kanssa.