Odottamaton näky tokiolaisella kioskilla – vähemmästäkin hieraisee silmiään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilainen koirarotu Shiba on viime vuosina nostanut suosiotaan sen kettumaisen ulkonäön ja erikoisen olemuksen vuoksi. Rotu on tuttu myös niin kutsutuista Doge-meemeistä. Niissä shibojen kuviin on lisätty tarkoituksella huonolla englanninkielellä kirjoitettuja kommentteja, joiden on tarkoitus kuvastaa koirien ajatusmaailmaa.

YouTube
YouTube

Eräs japanilainen Shiba-rodun edustaja on herättänyt lyhyen ajan sisään maailmanlaajuista ihastusta. Kyseinen koira ”työskentelee” tokiolaisessa kioskissa, missä sen työnkuvana on avata kaupan ikkuna ja tervehtiä asiakkaita. Bored Panda -sivuston mukaan kioskikoirasta on tullut julkkis niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Koiraan päästään tutustumaan tuoreella Youtube-videolla, jonka perusteella Shiba hoitaa työnsä varsin mallikkaasti.