Musta Barbaari paljasti: ”Albumi ei ole suunnitelmissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Musta Barbaari nousi viime vuonna yhdessä yössä tähdeksi, kun hänen Salil eka salil vika -esikoissinglensä sai valtavan suosion ja nousi kesän kuumimpien hittien joukkoon. Keikkoja riittää tänäkin vuonna tiiviisti syksyyn saakka.

Musta Barbaari, Blockfest 2014, Kuva: Stara
Musta Barbaari, Blockfest 2014, Kuva: Stara

Stara tapasi Mustan Barbaarin viikonloppuna Blockfesteillä. Haastattelussa räppäri paljasti, että häneltä on viimein tulossa kovasti odotettu uusi single.

– Joka viikonloppun on ollut keikkoja. Syys-lokakuukin on buukattu. Kohta julkaistaan uusi biisi, ja sen myötä tulee varmasti lisää kysyntää. Pysytään melko samalla linjalla, mutta tietenkin siinä on melko dramaattisia muutoksia käsikirjoituksessa, Musta Barbaari

– Taustat tekee Loos Koosista tuttu pianomies Väiski ja yhdessä Rudolfin kanssa työstetään. Hän tuottaa muutenkin biisiä. Yritetään panostaa siihen ja saada se mahdollisimman nopeasti ulos. Albumia ei ole tulossa. Siitä ei ole edes puhuttu, joten voi olla, ettei tule. Tässä on kaikkea muutakin hommaa. En tule myymään 50 miljoonaa levyä kuten Megadeth. Albumi ei ole suunnitelmissa.