Nainen juoksee peniksiä kartalle – Niken kuntoilusovellus toimii kynänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nike FuelBandin kaltaisilla aktiviteettimittareilla kuntoilijat voivat helposti laskea muun muassa juoksulenkkinsä reitin aikana poltettujen kaloreiden määrän. Kuntoilun lisäksi niille on löydetty myös aivan toisenlaisia käyttötarkoituksia alapäähuumorin piiristä.

Instagram-käyttäjä clairewyck on päättänyt kuntoiluun tarkoitettua Nike+-älypuhelinsovellusta apunaan käyttäen yhdistää liikunnan, taiteilun ja kaikkien rakastaman penishuumorin. Nainen suunnittelee juoksureittinsä niin, että kartalle ilmestyy jättimäisten penisten kuvia.

Clairewyck esittelee lopputuloksia Instagram-tilillään, missä penisteokset ovat sulassa sovussa perinteisempien perhekuvien ja selfieiden joukossa. Vaikka penikset ovat selvästi clairewyckin intohimo, eivät ne ole ainoa aihe hänen kartoille piirtämissä kuvioissa. Muita aiheita edustavat esimerkiksi jättimäinen keskisormea näyttävä käsi, yksisarvinen ja tankotanssija.