Spaissari-Gerin näyttävät synttärit – juhli bikineissä merkkipäiväänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Geri Halliwell nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla supersuositun Spice Girls -tyttöbändin riveistä. Yhtyeestä erottuaan hän teki hetken soolouraa. Lokakuussa 2013 häneltä ilmestyi paluusingle Half of Me, joka myi vaivaiset 393 kappaletta viikossa.

Vaikka Spice Girlsin kulta-ajoista on jo aikaa, todistaa Geri Halliwell olevansa edelleen näyttävä ilmestys. Geri Halliwell julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hän juhli 43. syntymäpäiviään valkoisissa bikineissä.

43-vuotias tähti halusi äskettäin myös lukuisten muiden julkkisten lailla luoda uraa realitytähtenä. Geri Halliwell palkkasi Youtube-koomikko Tom Magnusin seuraamaan laulajan liikkeitä kameran kanssa ja työstämään hänestä dokumenttielokuvaa. Laulajatähti Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Neljännen albumin ilmestymisestä ei ole vielä tietoa.