21-vuotias Helen Flanagan esitteli kuuluisat pakaransa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen kohumalli Helen Flanagan on puhunut avoimesti kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään, joka saa neidon välillä masentumaan rankasti. Tila on vaikuttanut esimerkiksi tähden parisuhteisiin, mutta hän palasi takaisin yhteen poikaystävänsä Scott Sinclairin kanssa joulun alla.

helenflanagan07082014

23-vuotias kaunotar on tuttu näky erityisesti brittiläisten miestenlehtien kansista ja sisäsivuilta. Nyt Helen Flanagan nähdään FHM-lehden kesäisen seksikkäässä kansikuvassa, jossa tähden varsin hyvin muodostunut takapuoli pääsee oikeuksiinsa.

Helen Flanaganin elämä oli taannoin myllerryksessä parisuhteen päättymisen ja muuton ansiosta. Hän erosi joksikin aikaa julkkisfutari Scott Sinclairista pettämishuhujen takia, mutta pari palasi yhteen ennen joulua. Flanagan pohti sitoutumista ja perheen perustamista Now-lehden haastattelussa. Hän kertoi olevansa nirso, ja haluavansa ratkaista ongelmat suhteessa mieluummin kuin siirtyä uuteen ihmiseen.