YouTube-keppostelija paljasti surkeat asiakaspalvelijat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

YouTuben ammattikeppostelija Jack Vale on aikaisemmin nähty esimerkiksi videoissa, joissa hän paljastaa ihmisille kuinka paljon sosiaalinen media todella kertoo heistä tuntemattomille. Nyt mies on palannut uuden kokeen kanssa. Tällä kertaa hänen kohteenaan on huono asiakaspalvelu.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videollaan Jack Vale käräyttää tavaratalojen laiskat asiakaspalvelijat. Hän soittaa lukuisiin kauppoihin kysyäkseen, löytyykö hyllyistä esimerkiksi televisiosarjojen DVD-bokseja. Videolla nähtävissä tapauksissa Jack saa kuulla nopeasti, ettei tuotetta ole hyllyssä.

Samaan aikaan piilokamera kuvaa puhelimeen vastanneita työntekijöitä paljastaen, etteivät he todellisuudessa edes raaski tarkistaa kysyttävien tavaroiden tilannetta hyllyssä. Lopulta Jack menee itse tarkistamaan esineiden saatavuuden tavarataloissa. Yllättäen kaikki miehen perään kyselemät tuotteet löytyvät tavaratalojen hyllyistä varsin nopeasti.