UFO tallentui videolle – tuntematon esine vai huijausta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taivaalla lentelevät tunnistamattomat esineet saatetaan selvitysten jälkeen todeta sääpalloiksi tai lentokoneiksi. Toisinaan kuitenkin käy niin, että taivaalla nähtyä asiaa ei koskaan tunnisteta ja lentävä esine jää mysteeriksi. Nyt maailmalla hämmästyttää erään saksalaismiehen kuvaama video.

YouTube
YouTube

Mies uskoo tallentaneensa oikean ufon, sillä hänellä ei ole aavistustakaan mitä taivaalla lentää. Video on kuvattu Kasselisssa Saksassa kesäkuun lopulla. Saksalaismies kuvasi ensin leikkikentällä temmeltäviä lapsiaan, kunnes hän suuntasi kameran taivaalle. Siellä näytti lentävän kolmionmuotoinen ufo. Kyseessä ei välttämättä ole esimerkiksi UAV-helikopteri.

Ufo Sightings Daily -sivustoa pyörittävä Scott C. Waring on vakuuttunut siitä, että kyseessä on aito ufo. Waring perustelee näkemystään esimerkiksi esineeseen lankeavilla varjoilla. Mutual UFO Networkin videoanalyytikko Marc Danotonino taas kertoo Huffington Post -lehdelle, että hän ei usko videon aitouteen. Analyytikon mukaan ufoksi uskotun esineen lentorata korreloi kameran liikkeitä, joka vihjaa siihen, että esine on luotu tietokoneella.