Rita Ora seksikkäässä kansikuvassa – ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on pian myös elokuvatähti, sillä hän on mukana Fifty Shades of Grey -kirjaan perustuvassa elokuvassa. Tähti paljasti taannoin, että elokuvan bondage-leikit eivät pelota rajuihin seksipuuhiin mieltynyttä Ritaa.

ritaora07082014

Rita Ora on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa, ja nyt hänet nähdään brittiläisen Glamour-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Rohkeassa kuvassa poptähti poseeraa käytännössä yläosattomissa, avonainen takki juuri ja juuri rintojen peitteenä.

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.