Hakkeri julkaisi Selena Gomezin alastonkuvat netissä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuori tähti Selena Gomez nousi julkisuuteen Disney-näyttelijänä, ja on sittemmin luonut uraa musiikin parissa. Laulajatar tunnetaan julkisuudessa Justin Bieberin mielitiettynä, kun heidän on-off -suhteensa on vuoroin jatkunut ja taas päättynyt.

Kuva: Splash
Tässä kuvassa nähtävä Selena Gomezin oikean rinnan luomi on identtinen alastonkuvissa nähtävän neitokaisen kanssa. Kuva: Splash

Nyt Selena Gomez on noussut otsikoihin julkisuuteen päätyneiden alastonkuvien vuoksi, joissa tähden väitetään esiintyvän. Huhumylly käynnistyi, kun Tumblr-bloggaaja huomautti kuvissa esiintyvän nuoren tytön muistuttavan huomattavasti Disney-tähteä. Kasvoja ei kuvissa kokonaan näy, mutta ainakin tähden iholla olevat luomet ja hänen huulensa näyttäisivät sopivan yhteen kuvan mallin luomien kanssa.

Kuvat levisivät verkkoon jo noin 10 kuukautta sitten, mutta väitteet joiden mukaan Selena Gomez esiintyisi niissä ovat tuoreita. Tähden edustaja kiisti Gossip Cop -sivustolle kuvissa poseeraavan neidon olevan Selena. Kuvat löytyvät parhaillaan useilta verkkosivustoilta.

Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille.