Älä yritä polttaa hämähäkkiä – jälleen yksi asunto syttyi tuleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme äskettäin hämähäkkiä tappaneesta yhdysvaltalaismiehestä, joka onnistui tekemään vuokrakotiinsa 40.000 dollarin, eli noin 30.000 euron palovahingot. Nyt eräs brittiläinen kohtalontoveri on onnistunut luomaan samankaltaisen katastrofin yhden ainoan hämähäkin takia.

Walesin Bridgendissä asuva mies oli joutunut soittamaan hätänumeroon pienen hämähäkkieläimen vuoksi. Hän ei kuitenkaan soittanut siksi, että kahdeksanjalkaisesta vipeltäjästä olisi ollut harmia, vaan siksi, että mies oli sytyttänyt asuntonsa palamaan. Hän oli yrittänyt tappaa hämähäkkiä aerosolilla ja tulella.

Hämähäkki oli kävellyt miehen asunnon ikkunalaudalla. Sen sijaan, että herra olisi pyyhkäissyt otuksen ikkunasta ulos, päätti hän polttaa sen pois päiviltään suurella liekillä. Totta kai tuli levisi nopeasti myös muualle ja mies joutui kutsumaan paikalle palokunnan. Etelä-Walesin paloviranomaiset varoittavat ihmisiä käyttämästä tulta hämähäkkien karkoittamisessa, Mirror-lehti uutisoi.