Naisen romanttinen etsintäkuulutus: ”Olimme molemmat liian ujoja…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suurin osto- ja myyntipalsta Craigslist pääsee usein otsikoihin kummallisten ilmoitusten johdosta. Toisinaan palstalla haetaa viikonlopun juhlissa tavattuja, mutta sittemmin kadonneita ihmisiä, kun muistikuvat tai yhteystiedot ovat hävinneet kehosta haihtuneen alkoholin myötä. Nyt ollaan kuitenkin aidon rakkauden asialla.

Craigslistille on ilmestynyt Brooklynin alueelle osoitettu ilmoitus, joka hakee vertaistaan romanttisuudellaan. Nainen etsii WORD-kirjakaupassa tapaamaansa miestä, jonka kanssa hän jakoi myöhemmin herkän hetken läheisen puiston penkillä. Molemmat olivat kuitenkin olleet vaiti, eivätkä vaihtaneet yhteystietoja, ennen kuin naisen piti lähteä ystävänsä kanssa illalliselle. Hän uskoo, että myös mies tunsi heidän välillään säkenöineen romantiikan – polvissaan.

– Polvemme koskettivat toisiaan kerran, ja uudestaan viiden minuutin kuluttua. Ne olivat kiinni toisissaan. Se oli ehkäpä romanttisin tunne, mitä minulla on koskaan ollut. Tiedän, että olimme molemmat liian ujoja sanomaan mitään, ja kadun sitä pahasti nyt. Tahtoisin viettää kanssasi miljoona samanlaista hetkeä. Olit kadonnut, kun tulin myöhemmin takaisin. Etsithän minut, nainen kirjoitti.