Opettajat pettävät kesälomien aikana – uskottomuus keskittyy kesään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Opettajilla on tunnetusti pitkät kesälomat, mutta kouluaikoina heidän työnsä on erittäin vaativaa ja sitä tehdään usein myös iltaisin kotona. Pettäjäsivusto Illicit Encounters on pannut merkille, että heidän opettajina työskentelevien käyttäjien määrä nousee radikaalisti kesäaikaan. Lomalle etsitään villiä suhdetta.

Naimisissa tai vakituisessa parisuhteessa oleville tarkoitettu deittipalsta saattaa syrjähyppyihin aikovia yhteen. Hetken huumaa havittelevat myös opettajien ammattikunnan edustajat, joiden käyttäjämäärä nousee kesä startatessa peräti 120 prosenttia muuhun vuoteen verrattuna. Opettajien työ vaatii syksyllä, talvella ja keväällä pitkiä työpäiviä, joten nettideittailu lienee helpoin ratkaisu loma-aikaan.

– Työni on erittäin stressaavaa ja tahdon itselleni kesälomalle jonkun, kenen kanssa voin viettää hauskaa aikaa kaukana koulusta. Siinä se. En etsi sen vakavempaa, kunhan pääsen hetkeksi arkea pakoon samanhenkisten ihmisten kanssa, 35-vuotias opettajana työskentelevä Sarah perustelee.