Raju video suomalaiselta maantieltä – vakava onnettomuus lähellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista liikennekulttuuria pidetään usein muita maita parempana. Todellisuudessa meidänkin teillemme mahtuu idiootteja, jotka eivät ansaitsisi ajokorttia, vaan vankilatuomion. Piittaamattomuus toisten tienkäyttäjien hengestä on vakava ongelma, joka maksaa vuosittain ihmishenkiä.

Julkaisu käyttäjältä Pasi Pelli.

(Video latautuu Facebookista)

Parhaillaan Facebookissa leviää toissapäivänä julkaistu video, jossa 25-tiellä Vihdissä 21 kilometriä ennen Nummelaa nähdään erittäin vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuudesta. Henkilöauton kojelautakamera kuvasi miten vastaantullut Honda Insight -merkkinen henkilöauto lähti ohittamaan rekkaa piittaamatta samaan aikaan vastaan tulleista autosta ja moottoripyörästä.

Ohittaja lähti ohittamaan rekkaa huolimatta siitä, että tie kaartui oikealla ja että hänellä ei ollut vaadittavaa näkyvyyttä eteenpäin vastaantulevien kaistalle. Mikäli kuljettaja ei olisi ollut valppaana ja väistänyt pientareelle saakka, olisi nokkakolarista hyvin todennäköisesti syntynyt useita kuolonuhreja.

– Satanen vauhtia ja todella rumaa jälkeä olisi tullut jos ei olisi ollut silmät auki. Pysyisivät kotonaan jos ei kanssa-autoilijoiden henki kiinnosta taikka hyppisivät sillalta, niin ei ole ainakaan sivullisten terveys/ elämä kyseessä, videon julkaissut Pasi Pelli kirjoitti Facebookissa.