Läheltä piti! Näillä ihmisillä oli onni matkassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Arkielämässä tapahtuu luonnollisesti silloin tällöin erilaisia läheltä piti -tilanteita. Välillä nämä tilanteet ovat myös astetta vaarallisempia. Nyt verkossa leviää viddeokooste erittäin hurjan näköisistä tilanteista, joissa olisi voinut käydä todella pahasti.

YouTube
YouTube

Fail Armyn videolla nähdään, että liikenteessä kannattaa todella olla erittäin varovainen. Koosteelle on nimittäin päätynyt useita pätkiä, joissa nähdään muun muassa huolimattomasti katua ylittäviä ihmisiä. Liikenteessä on sattunut myös muita erilaisia onnettomuuksia, joissa on videoista päätellen ollut erittäin paljon tuuria mukana.

Rullalaudoilla liikkeellä olevat nuorukaiset ovat myös huijanneet kuolemaa pelottavissa läheltä piti -tilanteissa. Temppuilijat olisivat tietenkin auttaneet asiaansa miettimällä jo etukäteen, että autotien vieressä skeittaaminen ei ehkä ole kaikkein parhain idea. Pysäyttävää koostevideota on käyty katselemassa YouTubessa jo yli 1,1 miljoonaa kertaa.