12 poliisia iski pubiin – etsivät Graalin maljaa!

Ohhoh! · Stara.fi

Ikuisen nuoruuden tuova Graalin malja on etsintöjen kohteena lukemattomissa seikkailuelokuvissa, mutta tarinan todenperäisyydestä ei kenellään ole varmaa tietoa. Nyt BBC uutisoi kuinka Britanniassa ainakin poliisit ilmeisesti uskovat Graalin maljan olemassaoloon.

Yleisradioyhtiön mukaan poliisit tekivät nimittäin Länsi-Merciassa massiivisen iskun paikalliseen Crown Inn -nimiseen pubiin löytääkseen sinne piilotetun Graalin maljan. Paikalle karautti peräti 12 poliisia, jotka suorittivat ravintolassa kotietsinnän.

Viranomaiset kertoivat BBC:lle saaneensa tiedustelutietoa, jonka mukaan Graalin malja olisi pubissa. Ilmeisesti he viittasivat maljalla keskiajalta peräisin olevaan Nanteosin maljaan, joka varastettiin taidenäyttelystä viime kuussa.