Vuoden turhin keksintö? Ääntä läpäisevä huppari musiikinkuuntelijoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina pienet ja huomaamattomat nappikuulokkeet ovat saaneet väistyä isokokoisten perinteisten kuulokkeiden tieltä myös katumuodissa. Nyt vaatealalla on esitelty innovaatio, joka on suunniteltu DJ:lle ja kuulokkeita käyttäville musiikinkuuntelijoille, jotka haluavat pitää samaan aikaan päässään sekä huppua että kuulokkeita.

Audio Engineer's Hoodie
Audio Engineer’s Hoodie

Audio Engineer’s Hoodie on huppari, joka hupun kangas on suunniteltu sellaiseksi, että se läpäisee mahdollisimman hyvin ääntä. DJ-käyttäjille hupparissa on lisäksi pieni tasku muistitikulle, jossa säilytetään keikan musiikkia.

Taannoin Cynaps julkaisi lippalakin, jonka kerrottiin lähettävän musiikkia kuulijalle hänen kalloonsa kohdistettujen värähtelyjen kautta. Tuote kuitenkin floppasi rajusti, kun selvisi, että lippalakkiin olikin piilotettu aivan tavallinen pienikokoinen kaiutin.