Mies testamenttasi koko omaisuutensa kodittomien kissojen suojeluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa haluaa testamentata omaisuutensa muille kuin sukulaisilleen. Nämä ihmiset perustelevat päätöstään sillä, että heidän mielestään rakkaille tulisi jättää maallisen omaisuuden sijaan aineetonta pääomaa, kuten tietoa, aikaa ja mahdollisuuksia.

Eläinsuojelutyö saa vuosittain useita kuolinpesiä lahjoituksina ympäri maailmaa. Yhdysvaltalainen James Bomar Talbot jätti koko omaisuutensa kodittomien kissojen suojelutyöhön paneutuneelle Metro Animal Care and Control -järjestölle.

84-vuotias Talbot oli tunnettu hänen rakkaudestaan eläimiä kohtaan, ja hänen paras ystävänsä oli kadulta pelastettu Kitty-kissa. Nashvillessä toimiva eläinjärjestö sai mieheltä noin 120.000 euroa.

Eläinsuojelujärjestön edustaja Rebecca Morris kertoi Fox4kc-televisiokanavalle, että he ovat todella kiitollisia lahjoituksesta. Koko summa tullaan käyttämään kissojen pelastamiseen. Rahojen tarkemmasta käyttämisestä neuvotellaan seuraavien kuukausien ajan.