Ravintolan kaikki työntekijät kuuroja – näin tilaus onnistuu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ravintola-alalla nähdään silloin tällöin erikoisia uusia yrityksiä, joiden tarkoituksena on houkutella asiakkaita luokseen erilaisuudellaan. Nyt Kanadassa on avattu uusi ravintola, joka on onnistunut tässä erinomaisesti. Ravintola on nimittäin ainut laatuaan.

YouTube
YouTube

Kyseessä on Signs-ravintola, jossa työskentelee ainoastaan kuuroja ihmisiä. Ravintolan omistavan Anjan Manikumarin mukaan ravintolaan haki noin 200 työntekjää, joista 50 palkattiin. Suurimmalla osalla palkatuista työntekijöistä ei ole lainkaan kokemusta ravintola-alalta.

Koska kaikki työntekijät ovat kuuroja, tulee asiakkaiden tehdä tilauksensa viittomakielellä. Ruokalistoissa neuvotaan miten eri tilaukset tehdään viittomakielellä. Manikumarin mukaan uutuusravintola on herättänyt paljon kiinnostusta.