Katusoittaja vailla vertaa – et usko korviasi!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erityisesti suuremmissa kaupungeissa kaduilla voi nähdä paljon erilaisia katusoittajia. Aina soittajien taidot eivät ole mitenkään kovinkaan erityisiä, kun taas joskus katusoittajana toimii todella lahjakas muusikko.

YouTube
YouTube

Nyt yksi tällainen katusoittaja on tallennettu huikealle videolle. Kyseessä on Adelaidessa Australiassa esiintyvä muusikko. Katusoittaja soittaa perinteisempien instrumenttien sijaan muoviputkista tehtyä rakennelmaa. Putkista saakin aikaan melko monipuolisia ääniä.

Lahjakas mies keräsi ympärilleen runsaasti ihailevia kuuntelijoita. Katusoittaja esitti pätkän Iggy Azalean Fancy -kappaleesta sekä The White Stripesin Seven Nation Army -hittibiisistä. Nämä kappaleet saivatkin paikalla olijat täysin hurmokseen.