Missikaunottaret Ana Braga ja Lisa Opie rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Neitokainen on siitä lähtien kaunistanut osaltaan myös viihdelehtien sivuja ja työskennellyt monien muiden missikaunotarten taustavoimissa.

Tällä kertaa Lisa kuvattiin nautiskelemassa vaihteeksi vapaapäivästään, kun hän suuntasi uimarannalla yhdessä brasilialaisen ystävänsä Ana Bragan kanssa. Välillä kaverukset kävivät pulahtamassa meressä, eivätkä he voineet kuvien perusteella pitää näppejään irti toisistaan.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.