Mykistävä näky autokaistalla – mitä tahansa pikaruoan takia?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sairaalassa oleminen ei tunnetusti ole mitään hauskaa ajanvietettä. Jos sairaalasängyssä joutuu olemaan pidemmän aikaa niin tylsyys iskee varmasti. Nyt maailmalla naurattaa eräs mies, joka päätti lähteä sairaalasta hakemaan itselleen hieman pikaruokaa.

YouTube
YouTube

Potilasta ei kuitenkaan mitä ilmeisimminkään oltu vielä kotiutettu. Mies nähtiin nimittäin kaupungilla yhä sairaalasänkyynsä kiinnitettynä. Kyseessä on sänky, jossa maataan vatsallaan esimerkiksi leikkauksen jälkeisessä toipumisvaiheessa.

Moottorisoitu sänky kuljetti miestä kätevästi Hamptonissa Virginiassa. Paikallinen pariskunta kuvasi potilaan reissun autosta käsin naureskellen samalla tämän puuhille. Videolle saatiinkin tallennettua hauska hetki, kun mies ajaa sairaalasänkynsä McDonald’s-pikaruokalan autokaistalle.