Näistä hittirooleista Robin Williams muistetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että maailman suosituimpiin komediatähtiin vuosikymmenten ajan lukeutunut näyttelijä Robin Williams on löydetty menehtyneenä kotoaan Kaliforniassa. Tällä hetkellä kuolinsyyksi epäillään itsemurhaa. Williams oli kärsinyt vakavasta masennuksesta.

Robin Williams, koko nimeltään Robin McLaurin Williams, oli koko maailman rakastama komediatähti, joka nousi aikoinaan supertähdeksi Ystäväni avaruudesta -hittisarjasta ja sittemmin tähditti lukemattomia menestyselokuvia ja -televisiosarjoja.

Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa Hyvää huomenta, Vietnam, Hook – Kapteeni Koukku, Kuolleiden runoilijoiden seura ja Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä. Williamsin tuoreemmasta tuotannosta hiteiksi nousi vuonna 2006 Night at the Museum – yö museossa ja kolme vuotta myöhemmin sen jatko-osa. Näyttelijä palkittiin parhaan miessivuosan Oscarilla elokuvasta Will Hunting – syntynyt neroksi. Hän oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi kolme kertaa. Lisäksi hänet palkittiin useilla Emmy, Golden Globe ja Grammy -palkinnoilla.

PÄIVITYS: Robin Williams ei näytellyt ystäväni avaruudesta -sarjassa Monk-hahmoa.