Poliisi paljasti liikaa Robin Williamsin itsemurhasta – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisilla on tapana pitää rikostapausten ja itsemurhien yksityiskohdat salassa ainakin niin kauan kunnes tutkinta on saatu päätökseen. Yhdysvalloissa viranomaiset ovat näissä asioissa huomattavasti avoimempia, ja siellä poliisi julkaisee muun muassa pidätyskuvia verkossa.

Kerroimme viime yönä kuinka näyttelijä Robin Williams löydettiin asunnostaan menehtyneenä. Hyvin pian paljastui, että tapausta epäillään itsemurhaksi, sillä poliisi paljasti tähden kuolleen tukehtumalla. Tänään poliisi paljasti tapauksesta yksityiskohtia, jotka ovat nyt järkyttäneet miljoonat Robin Williamsin fanit ympäri maailmaa.

Viranomaiset nimittäin kertoivat, että tähden kodinhoitaja löysi hänet makuuhuoneesta kuolleena istuvassa asennossa. Hänen kaulassaan oli vyö, jonka toinen pää oli kiinni kaapissa. Lisäksi Williams oli viillellyt rannettaan veitsellä ennen kuolemaansa. Näyttelijän vaimo oli lähtenyt vain hetkeä aiemmin asunnosta töihin. Poliisin tiedotustilaisuuden jälkeen monet fanit ovat ilmaisseet sosiaalisissa medioissa pettymyksensä siihen, että viranomaiset paljastivat näin paljon yksityiskohtia rakastetun tähden itsemurhasta. Vähempikin olisi riittänyt.