Sam Faiers palasi julkisuuteen – näyttävästi bikineissä

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers lukeutuvat kotimaassaan seuratuimpiin kohujulkkiksiin. Taannoin sisarukset lapsena hylännyt isä halusi tutustua heihin uudelleen, koska naisista oli tullut julkkistähtiä.

Nyt Sam Faiers ja Joey Essex ovat lomailemassa Ibizalla, jossa heidät kuvattiin eilen nauttimassa vauhdikkaista vesileikeistä yhdessä ystäviensä kanssa.

Sam Faiers paljasti taannoin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.