The Rockin äiti rattijuopon uhriksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Toimintatähti The Rock, eli Dwayne Johnson on yksi maailman ihailluimmista miehistä, eikä vähiten hänen maskuliinisen ulkonäkönsä johdosta. Lisäksi monet pitävät häntä lempeänä herrana, joka ei tosielämässä tekisi pahaa kärpäsellekään. Nyt hänen perheenjäsenensä ovat joutuneet onnettomuuteen.

The Rockin äiti ja serkku joutuivat vakavaan auto-onnettomuuteen viime viikonloppuna. Hänen Ata-äitinsä ja serkku Lina Fanene toimitettiin sairaalaan, kun heidän maastoautonsa törmäsi poliisia paenneen naisen ajoneuvoon Floridassa.

Atan autoon törmännyt kuljettaja oli ajanut punaisia päin kahdesti ennen törmäystä ja hänen todettiin olleen humalassa. The Rock oli antanut äitinsä ajaman Cadillacin Escaladen lahjaksi jouluna 2012. Onneksi rattijuopon uhrit selvisivät kolarista hengissä.

The Rockilla on mennyt uran puolesta kiitettävästi, sillä hän tienasi viime vuonna Hollywoodin miesnäyttelijöistä toiseksi eniten. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Viime vuonna The Rock nähtiin elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.