Beyonce esiintyy Brad Pittin ja Angelina Jolien ökyhäissä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimaailman huippunimet Jay Z ja Beyonce ovat paistatelleet viime aikoina otsikoissa erokohujen ympäröiminä. Tästä huolimatta pari jatkaa määrätietoisesti yhteistä On The Run -kiertuettaan. He yrittävät ehtiä myös ystäväparinsa, Angelina Jolien ja Brad Pittin, häihin esiintymään.

Brad Pitt ja Angelina Jolie sanovat pian tahdon. He päättivät naimisiin menosta lastensa painostuksesta, ja nyt tuleva aviopari haaveilee Jay Z:n ja Beyoncen esiintymisestä häissään. Etenkin perheen vanhin poika 13-vuotias Maddox on artistiparin suuri fani. Jay Z on vaimoineen alustavasti luvannut esiintyä näyttelijäparin juhlissa, mikäli heidän aikataulunsa antavat myöten, Daily Star uutisoi.

Tilanteen tekee mielenkiintoiseksi se, että myös Kanye Westin ystävänä tunnettu Jay Z ei osallistunut räppärin ja Kim Kardashianin häihin toukokuussa. Tällöin huhuttiin, että Beyonce ei pidä realityjulkkis Kim Kardashiania tarpeeksi uskottavana ollakseen naisen ystävä. Ilmeisesti huippunäyttelijä Angelina Jolie on eri maata. Jay Z:n ja Beyoncen kiertue päättyy Ranskaan 12.-13. syyskuuta.