Kansallispuiston nettikamerassa odottamaton näky – murmeli antoi kyytiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa on maan koon puolesta todella paljon kaunista luontoa. Näitä maisemia pyritään säilyttämään muun muassa kansallispuistojen muodossa. Yhdysvalloissa on tällä hetkellä 59 virallista kansallispuistoa.

YouTube
YouTube

Eräässä kansallispuistossa on nyt tallennettu erittäin suloinen luontohetki. Tapahtuma saatiin nauhalle Glacierin kansallispuistossa Montanassa. Kansallispuistoon oli asetettu GoPro-kamera, jonka utelias murmeli sattui löytämään. Eläin lähestyi kameraa ensin hieman varautuneen oloisesti.

Päästyään lähemmäs ääni kellossa muuttui ja murmeli tutki kameraa innokkaasti. Hetken päästä eläin ryhtyi nuolemaan kameraa joka puolelta. Greenpeacen julkaisema video on sittemmin ihastuttanut YouTubessa jo lähes 125.000 katsojaa.