Poika päätti yllättää äitinsä – ei arvannut kuinka paljon koskettaisi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lähivuosina otsikoihin on noussut yhä useampia tapauksia, joissa lapsi on yllättänyt isänsä tai äitinsä tämän unelmien autolla. Tilanteet tallennetaan videoille, jotka jaetaan netissä muiden ihastukseksi. Nyt 25-vuotias mies on palkinnut äitinsä tämän unelmien autolla.

YouTube
YouTube

Corey Wadden etsi käsiinsä vuoden 1973 Saab 99 EMS -auton. Kyseinen menopeli on hänen äitinsä lempiauto. Coreyn äiti oli toiminut siivojana perheessä, joka omisti samanlaisen auton. Työpaikassa vietettyjen vuosien aikana äiti ihastui vanhaan Saabin ikiajoiksi.

Niinpä Corey päätti palkita äitinsä samanlaisella autolla. Työttömäksi joutuneen äidin reaktio tallennettiin videolle. Ei jääkään epäselväksi, kuinka paljon pojan hieno ele kosketti äitiä tämän romahtaessa uutisen kuultuaan maahan itkemään onnesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.