Televisiokaunotar poisti kylkiluunsa – julkaisi karmaisevan kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erikoisella ulkonäöllä varustetun rocktähti Marilyn Mansonin kerrotaan poistattaneen alimmat kylkiluunsa, jotta hän voisi antaa itselleen suuseksiä. Huhu elää sitkeästi, vaikka mies on myöhemmin todistanut sen perättömäksi.

Myös useat kapeammasta uumasta haaveilevat mallit saattavat turvautua tähän äärimmäiseen kylkiluidenpoisto-operaatioon. Yksi kylkiluunsa poistanut kaunotar on meksikolainen saippuaoopperatähti Thalia. Hän poistatti alimmat kylkiluunsa näyttääkseen hoikemmalta. Vielä karmivamman tapauksesta tekee se, että nainen otti luunsa talteen, ja esittelee säilytyspurkkia faneilleen Instagramissa.

Thalia tähdittää filippiiniläisiä televisiosarjoja, ja sarjojen fanit panivat heti merkille naisen hoikistumisen. Näyttelijä kertoikin, että on säilyttänyt kylkiluunsa muistona. Samalla tähti selvensi syyn perin laihaan ulkomuotoonsa, Metro-lehti uutisoi.