Äiti vaihtoi vauvan kakkavaipan ravintolan pöydässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on menossa mammabuumi. Vaikka äitejä on ollut koko ihmiskunnan historian ajan, ovat tällä hetkellä lapsiaan kasvattavat naiset enemmän äänessä kuin koskaan aiemmin. He penäävät oikeuksiaan esimerkiksi julkiseen imettämiseen ja parempaan lasten kasvatukseen.

Osa äideistä tuntee olevansa etuoikeutettu asemansa johdosta. Kuitenkin perussäännöt ja toimintatavat koskevat tasa-arvoisesti kaikkia. Tämän sai huomata karulla tavalla eräs vauvansa vaippaa ravintolan pöydällä vaihtanut äiti. Nainen oli huomannut, ettei teksasilaisessa ravintolassa ollut vaipanvaihtohuonetta – kuten ei monessa muussakaan pitseriassa.

Äiti oli päättänyt vaihtaa kakkavaipan asiakkaiden nähden ruokapöydässä. Pitserian omistaja joutui pyytämään perhettä poistumaan ravintolasta. Äiti on valittanut asiasta yhdysvaltalaiseen kuluttajansuojavirastoon. Moni ihmettelee, miksi äiti ei vaihtanut vaippaa esimerkiksi vessanpöntön kannen päällä, Mirror-lehti uutisoi.