Jessica Alballe kävi marilynmonroet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvan Nancy Callahanin strippariroolistaan. Tänä vuonna hänet nähdään samaisessa roolissa Sin City: Kaiken takana on nainen -elokuvassa, joka saa Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta.

Eilen Jessica kuvattiin New Yorkissa, kun hän oli menossa Whole Foods -kauppaan yhdessä ystävänsä kanssa. Yllättäen keskellä katua hänelle tapahtui niin sanotut marilynmonroet, kun metrotunnelista tullut ilmavirta tempaisi hänen hameensa helmat ylös. Ainoastaan paparazzin huono sijainti esti nolon vilautuksen kameroille.

33-vuotias Jessica nähtiin taannoin Maxim-lehden kansikuvassa bikineissä ja Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa. Jessica Alban uusin elokuva Sin City: Kaiken takana on nainen on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.